Get Adobe Flash player
Mes turime 2 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 165846
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Žemaitijos talentai - Luokėje!

Žemaitijos talentai - Luokėje!

Po ketverių metų pertraukos visus žemaitiško žodžio puoselėtojus Luokės kultūros centro darbuotojai sukvietė į X regioninį  mokinių ir moksleivių konkursą „ Žemaitijos talentai – žemaičių tarme“. Jaukiai išpuoštoje gimnazijos salėje skambėjo žemaitiški pasakojimai bei dainos.

Konkurse dalyvavo mūsų gimnazijos priešmokyklinės grupės auklėtinės Urtė Želvytė ir Ugnė Limontaitė ( mokytoja I. Vainorienė), 2 klasės mokinė Augustė Petrošaitė ( mokytoja D. Soltanienė), Gvidas Petrošas ir Gabija Koniuchovaitė ( mokytoja V. Šiaulienė) iš 3 klasės bei ketvirtokas Jokūbas Soltanas ( mokytoja S. Šilanskienė).

Labai smagu, kad vienas iš Žemaitijos talentų atsirado šių pradinukų tarpe. Jokūbas Soltanas tapo ne tik I – osios vietos laimėtoju, bet pelnė ir žiūrovų simpatijų prizą! Neliko nuskriausti ir kiti konkurso dalyviai – visi buvo apdovanoti padėkos raštais, dovanomis.

Dėkojame konkurso organizatoriams, rėmėjams, kurie sukūrė tokią puikią šventę luokiškiams bei svečiams. Tikimės, kad sekančiam konkursui nereikės tokios ilgos pertraukos!

 

Atnaujinta (Antradienis, 28 Lapkritis 2017 12:24)