Get Adobe Flash player
Mes turime 1 svečią online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 165509
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Rajono pradinių klasių mokytojų metodinė diena Luokėje

Rajono pradinių klasių mokytojų metodinė diena Luokėje

Lapkričio 22 d. Luokės Vytauto Kleivos gimnazijoje vyko rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinė diena. Į ją susirinko gausus būrys mokytojų iš viso rajono mokyklų bei Telšių švietimo centro metodininkė Nijolė Vaičekauskė.

Gimnazijos pradinio ugdymo mokytojos pakvietė koleges į atviras pamokas, po kurių aktų salėje vyko forumas „ Augame kartu “. Renginį sveikinimo žodžiu pradėjo direktorė Renata Buivydienė, skyriaus vedėja Dangirutė Štramaitienė. Pradinukai padovanojo nuotaikingą programėlę. Vėliau  gimnazijos  pradinių klasių mokytojos S. Šilanskienė, R. Širvienė, V. Šiaulienė skaitė pranešimus, kuriuose apžvelgė metodinę veiklą, neformaliojo ugdymo organizavimą, pasidalijo patirtimi apie bendradarbiavimą su mokinių  tėvais, miestelio bendruomene ir socialiniais partneriais. Buvo pristatytos įvairios projektinės veiklos. Viekšnalių skyriaus mokytoja I. Stančikienė papasakojo apie etnokultūrinį ugdymą vietos bendruomenėje. Rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinio būrelio tarybos narė D. Soltanienė dalinosi mintimis apie lietuvių kalbos ugdymą, dirbant su priemone TAIP!

Dėkojame renginį apibendrinusiai Telšių švietimo centro atstovei N. Vaičekauskei ir atvykusioms kolegėms už išsakytas mintis, gerus žodžius, palinkėjimus ir geranorišką, nuoširdų buvimą kartu.

 

Luokės Vytauto Kleivos gimnazijos

pradinių klasių mokytojos metodininkės

Dalia Soltanienė, Snieguolė Šilanskienė