Get Adobe Flash player
Mes turime 2 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 165647
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News

The News

Užgavėnės

Užgavėnės ikimokyklinėje grupėje ,,Lokiukai“

 

Žiema, žiema, bėk iš kiemo,

Jei nebėgsi, išvarysim...

 

Užgavėnės – žiemos šventė, kurios paskirtis išvaryti žiemą ir prisišaukti pavasarį. Vienas pagrindinių Užgavėnių atributų yra kaukės. Mūsų ikimokyklinės grupės vaikai ruošėsi šiai šventei: darė kaukes, mokėsi Užgavėnėms skirtų žaidimų, dainelių, šūkavimų. Šventės dieną vaikai tapo įvairiais persirengėliais. Visi linksminosi, šoko ir dainavo. Persirengėliai buvo labai triukšmingi, tikėdamiesi išvyti žiemą iš kiemo. Kokios Užgavėnės be blynų. Blynus vaikai išsikepė grupėje su auklėtoja. Jais visi pasivaišino. Tad sotūs ir linksmi liko laukti pavasario.


Auklėtoja Lina

 

Kalėdos

Atnaujinta (Sekmadienis, 23 Gruodis 2018 06:44)

 

Azijos žemyno regionų kultūriniai ypatumai

Aštuntokai stebino savo kūrybiškumu per geografijos pamoką, puikiai pasiruošė pristatymui “Azijos žemyno regionų kultūriniai ypatumai”. Mokiniai išradingai demonstravo savo sukurtus muzikos instrumentus, išmoktus šokių elementus, meditacines ypatybes. Refleksijos metu pasidalino įspūdžiais apie darbą grupėje, vertino kaip pasiekti tokį rezultatą.

Geografijos mokytoja I. Kačinauskaitė

Atnaujinta (Trečiadienis, 19 Gruodis 2018 17:47)

 

Sugrįžimas

Sugrįžimas

Praėjusį ketvirtadienį gimnazijoje turėjome nuostabią patirtį. Mus aplankė mokyklos abiturientė, dabar maltietė, Klaipėdos universiteto studentų sąjungos viceprezidentė Deimantė Bieliajevaitė. Kalbėjome apie studijas, gerąją patirtį savanoriaujant, veiklos studentų sąjungoje privalumus bei apie tai, ko reikia, kad būtum laimingas.
Dėkojame Deimantei už pasidalijimą, paskatinimą ir įkvėpimą. Nuoširdžiai laukiame kitų susitikimų!


Direktorė Renata

Atnaujinta (Antradienis, 11 Gruodis 2018 10:01)

 

Susirinkimai planavimui

Gimnazijos ateitį kuriam visi

 

Du ketvirtadienius lapkričio mėnesį gimnazijoje nuoširdžiai darbavosi mokinių, tėvų, mokytojų ir kitų gimnazijos darbuotojų bei Luokės seniūnijos bendruomenės narių komandos. Susibūrę draugėn svarstėme, kuo mes esame stiprūs, kokių turime bėdų. Didžiuojamės, kad mūsų mokykla turi gimnazijos statusą, kad vis daugiau randasi aktyvių mokinių ir tėvų, džiaugiamės, kad pas mus gausu įvairių veiklų mokiniams tiek pamokų metu (pamokos kitose erdvėse, integruotos pamokos), tiek po pamokų (būreliai, išvykos, edukacijos...), kad ryškėja mūsų bendruomeniškumo jausmas. Išsigryninome, kad svarbiausia bėda ir didžiausias tikslas, ko turėtume siekti – emociškai saugi ir mokytis skatinanti aplinka: kad gimnazijoje būtų palankios sąlygos augti mokinio asmenybei, kad kiekvienam būtų galimybė pasiekti jam geriausių rezultatų.

Galvodami apie ateitį, kokie norime tapti, aptarėme siektinas vertybes. Dauguma akcentavo atsakomybę, pagarbą (toleranciją), bendradarbiavimą, mokėjimą žinias taikyti praktiškai, tikslų kėlimą ir jų siekimą. Buvo pateikta daug idėjų, kaip kiekvienas galėtume prisidėti kuriant tokią gimnaziją, apie kokią svajojame.

Kaip bitės sunešėme savo patirtį, idėjas ir pasiūlymus į vieną avilį, kuriame nuosekliai dėliojasi mūsų gimnazijos ateities vizija, tikslai, ryškėja būdai ir priemonės jiems siekti. Dėkojame visiems už išsakytas mintis, idėjas, lūkesčius. O kaip linkėjo gerbiamas kunigas klebonas Virginijus, dabar svarbu kiekvienam įsipareigoti ir pradėti veikti. Jau šiandien. Ne laukti, kol kažkas ką nors padarys, o pačiam prisiimti atsakomybę ir aktyviai veikti.


 
More Articles...