Get Adobe Flash player
Mes turime 3 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 165001
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News

The News

Betliejaus žvaigždė 2017

Gruodžio 11-12 dienomis Telšių Švč.Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje vyko Telšių rajono vaikų ir moksleivių chorų bei vokalinių ansamblių festivalis " Betliejaus žvaigždė 2017". Pirmąją dieną bažnyčioje pasirodė mūsų gimnazijos 3-ios klasės mokinukai, o antrąją- merginų vokalinis ansamblis. Dainorėlius paruošė muzikos mokytoja Asta Lukošienė. Labai ačiū gimnazijos moksleiviams už puikius pasirodymus ir norą dalyvauti renginiuose.

 

Rajono pradinių klasių mokytojų metodinė diena Luokėje

Lapkričio 22 d. Luokės Vytauto Kleivos gimnazijoje vyko rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinė diena. Į ją susirinko gausus būrys mokytojų iš viso rajono mokyklų bei Telšių švietimo centro metodininkė Nijolė Vaičekauskė.

Gimnazijos pradinio ugdymo mokytojos pakvietė koleges į atviras pamokas, po kurių aktų salėje vyko forumas „ Augame kartu “. Renginį sveikinimo žodžiu pradėjo direktorė Renata Buivydienė, skyriaus vedėja Dangirutė Štramaitienė. Pradinukai padovanojo nuotaikingą programėlę. Vėliau  gimnazijos  pradinių klasių mokytojos S. Šilanskienė, R. Širvienė, V. Šiaulienė skaitė pranešimus, kuriuose apžvelgė metodinę veiklą, neformaliojo ugdymo organizavimą, pasidalijo patirtimi apie bendradarbiavimą su mokinių  tėvais, miestelio bendruomene ir socialiniais partneriais. Buvo pristatytos įvairios projektinės veiklos. Viekšnalių skyriaus mokytoja I. Stančikienė papasakojo apie etnokultūrinį ugdymą vietos bendruomenėje. Rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinio būrelio tarybos narė D. Soltanienė dalinosi mintimis apie lietuvių kalbos ugdymą, dirbant su priemone TAIP!

Dėkojame renginį apibendrinusiai Telšių švietimo centro atstovei N. Vaičekauskei ir atvykusioms kolegėms už išsakytas mintis, gerus žodžius, palinkėjimus ir geranorišką, nuoširdų buvimą kartu.

 

Luokės Vytauto Kleivos gimnazijos

pradinių klasių mokytojos metodininkės

Dalia Soltanienė, Snieguolė Šilanskienė

 

Žemaitijos talentai - Luokėje!

Po ketverių metų pertraukos visus žemaitiško žodžio puoselėtojus Luokės kultūros centro darbuotojai sukvietė į X regioninį  mokinių ir moksleivių konkursą „ Žemaitijos talentai – žemaičių tarme“. Jaukiai išpuoštoje gimnazijos salėje skambėjo žemaitiški pasakojimai bei dainos.

Konkurse dalyvavo mūsų gimnazijos priešmokyklinės grupės auklėtinės Urtė Želvytė ir Ugnė Limontaitė ( mokytoja I. Vainorienė), 2 klasės mokinė Augustė Petrošaitė ( mokytoja D. Soltanienė), Gvidas Petrošas ir Gabija Koniuchovaitė ( mokytoja V. Šiaulienė) iš 3 klasės bei ketvirtokas Jokūbas Soltanas ( mokytoja S. Šilanskienė).

Labai smagu, kad vienas iš Žemaitijos talentų atsirado šių pradinukų tarpe. Jokūbas Soltanas tapo ne tik I – osios vietos laimėtoju, bet pelnė ir žiūrovų simpatijų prizą! Neliko nuskriausti ir kiti konkurso dalyviai – visi buvo apdovanoti padėkos raštais, dovanomis.

Dėkojame konkurso organizatoriams, rėmėjams, kurie sukūrė tokią puikią šventę luokiškiams bei svečiams. Tikimės, kad sekančiam konkursui nereikės tokios ilgos pertraukos!

 

Atnaujinta (Antradienis, 28 Lapkritis 2017 12:24)

 

Pyragų diena

Lapkričio 6-ąją socialiai atsakinga TV3 televizija jau aštuntą kartą organizavo „Išsipildymo akcijos“ įkvėptą iniciatyvą „Pyragų diena“.

Lapkričio 8 d. Luokės Vytauto Kleivos gimnazija taip pat prisijungė prie šios iniciatyvos. Džiugu, kad „Pyragų diena“ jau tapo gražia tradicija ir mūsų mokykloje. Tai buvo ne tik puiki proga surengti jaukią šventę, smagiai prie pyrago gabalėlio ir arbatos puodelio pabendrauti su draugais, bet kartu atlikti ir labai prasmingą darbą – pagelbėti mažiesiems ligoniukams. Mokinių savivalda, pritarus gimnazijos bendruomenei, nusprendė surinkas lėšas skirti mažai mergytei iš Upynos. Tikimės, kad ši pagalba jai pravers. Dėkojame mokiniams, tėveliams, mokytojams, Luokėje esančių įstaigų darbuotojams ir visiems kitiems, prisidėjusiems prie šios gražios akcijos.

IV G klasės mokinė Ligita Leistrumaitė

 

 

Atnaujinta (Antradienis, 28 Lapkritis 2017 09:13)

 

DRAUGIŠKOS KREPŠINIO VARŽYBOS LUOKĖJE

Spalio 27 d. Luokės Vytauto Kleivos gimnazijoje vyko draugiškos krepšinio varžybos su Kelmės r. Vidsodžio pagrindinės mokyklos 9-11 klasių mokiniais. Kadangi kiekvienais metais mokinių skaičius mažėja, tai Vidsodis žaidė jau be vyresnių mokinių, o luokiškiams teko sužaisti be vienuoliktokų. Taigi varžybose dalyvavo tik 9-10 kl. mokiniai, kurie lanko sporto būrelį. Prie varžybų organizavimo, kaip visada, prisidėjo LUOKĖS SPORTO klubas, kuris buvo rėmėjas, o varžyboms padėjo teisėjauti klubo narys Ernestas Norkus. Teisėjavo ir neformalaus ugdymo Telšių sporto rekreacijos centro krepšinio treneris Kęstuti Gerulis, kuriam nesibaigus varžyboms reikėjo išskubėti į kitas treniruotes.

Smagu, kad likusiems mokiniams noras parungtyniauti dar rusena. Geriausiai sekėsi žaisti krepšininkams Vitoldui Sudintui ir Lukui Šimkui, pastangas rodė Dangiras Janušas, Vilius Stankūnas, Vilius Klimas. Nors luokiškiai ir pralošė, bet sutiko susikauti su svečiais dar kartą tik jau jų mokykloje. Gal mus ten lydės sėkmė? O juk svarbiausia yra galimybė pabendrauti su kitos mokyklos mokiniais. Tam ir yra varžybos, kad patikrintume stipriąsias ir silpnąsias savo savybes.

 

 

Kūno kultūros mokytoja                                                                 Daiva Pociutė

 
More Articles...