Get Adobe Flash player
Pagrindinis Ugdymas Pradinis ugdymas (1-4 klasės) Antrokai dalyvavo akcijoje „Telšiuose antrą klasę baigi – plaukti moki!“
Ugdymas

Jau kelerius metus  AB „ Žemaitijos pienas“ , Telšių rajono savivaldybės bei Ateities pagrindinės mokyklos dėka organizuojama akcija „ Telšiuose antrą klasę baigi – plaukti moki!“. Mūsų gimnazijos antrokai taip pat dalyvavo šioje akcijoje.

Spalio – sausio mėnesiais , du kartus per savaitę, antrokai lankė pamokėles baseine. Padedant trenerei I. Zeniauskienei sugebėjo  ne tik nugalėti  baimę vandeniui, bet išmoko plaukti tiek su pagalbinėmis priemonėmis, tiek ir be jų. Geriausiai sekėsi V. Valantinui, A. Želviui, E. Sudintui, U. Kučinskytei, J. Šimkutei. Ypač daug  trenerės pagyrimų sulaukė J. Soltanas, V. Daukentytė bei V. Kikilas. Šie vaikai tik užsiėmimų dėka susidraugavo su vandeniu ir išmoko plaukti.

Sausio pabaigoje vyko parodomasis plaukimas, kurį stebėjo ne tik mokinių tėveliai, bet ir AB „ Žemaitijos pienas“ personažas – Žirafa.  Valerijus Valantinas bei Aurimas Želvys buvo greičiausi. Šie berniukai dalyvaus gegužės mėnesį vyksiančiame plaukimo finale, kuriame jėgas išbandys su pačiais geriausiais grupių plaukikais iš visų rajono mokyklų. Visi klasės mažieji plaukikai buvo apdovanoti diplomais bei AB „ Žemaitijos pienas“ dovanomis.

 

2 klasės mokytoja S. Šilanskienė

Atnaujinta (Antradienis, 09 Vasaris 2016 11:10)