Get Adobe Flash player
Mes turime 1 svečią online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 165977
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas

„Ne veltui bočiai tave taip gynė“

Kovo 10 d. Luokės gimnazija, kartu su vietos bendruomene, Dailės ir muzikos mokykla, iškilmingai paminėjo  Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventę. Šventės renginiai prasidėjo respublikiniu konkursu „Lietuvos istorijos žinovas“, kuriame dalyvavo gausius  mokinių būrys. Vėliau per Luokės miestelį nusidriekė mokinių ir mokytojų iškilminga eisena.

Po šv. Mišių už Lietuvą, minėjimo dalyviai susirinko prie Nepriklausomybės paminklo Luokės skvere. Čia buvo pagerbti visi, kurie gynė mūsų Tėvynę ir žuvo kovodami už jos laisvę. Su švente susirinkusius pasveikino Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Saulius Urbonas, Luokės seniūnas Česlovas Urbonas, Luokės gimnazijos direktorė Renata Buivydienė. Šventės metu buvo pagerbti savo darbu kraštui atsidavę Luokės seniūnijos gyventojai. Dainomis ir eilėmis Lietuvą bei visus susirinkusius sveikino Luokės saviveiklininkai bei moksleiviai.

Jau ketvirtus metus gyvuoja tradicija, minint Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, apdovanoti geriausius metų moksleivius: pažangiausius, sportiškiausius, kūrybiškiausius, aktyviausius ir tuos, kurie garsina gimnaziją ir Luokės miestelį.

Garbės raštas už „Mokslo pasiekimus“ įteiktas 7a klasės mokinei Augustei Ronkytei. Mokinę pasveikino seniūnas Česlovas Ubartas. Šiemet buvo pažymėtas  moksleivis, kuris, palyginus su praėjusiais metais, moksle padarė didžiausią pažangą. Tai III G klasės mokinys Tadas Kairys. Moksleiviui prizą įsteigė verslininkų Reginos ir Vytauto Barsteigų šeima. Už aktyvią veiklą mokykloje ir už jos ribų apdovanota II G klasės mokinė Odeta Jonaitytė. Prizą moksleivei įsteigė ir sveikinimo žodį tarė Luokės miestelio bendruomenės pirmininkė Marytė Beleckienė. Garbės raštą už nuopelnus sportinėje veikloje pelnė, nors pretendentų buvo tikrai nemažai, 7a klasės mokinė Karolina Zelbaitė. Jaunąją sportininkę pasveikino ir prizą įteikė Luokės sporto klubas. Už šaunią veiklą ir rezultatus garsinant mokyklos vardą paskatinta II G klasės mokinė Modesta Ronkytė. Moksleivei prizą įsteigė mūsų rėmėjai, Luokės miestelio verslininkai Zita ir Antanas Kvedarai. Luokės Muzikos ir dailės mokykla geriausiu savo mokiniu šiais mokslo metais paskelbė Vilių Najulį, jam padėką įteikė Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Saulius Urbonas.

Už gražią šventės idėją ir jos įgyvendinimą dėkojame Luokės gimnazijos administracijai, mokytojams, mokiniams, Luokės seniūnui, Luokės bendruomenei ir jos pirmininkei, Muzikos ir dailės mokyklai, Luokės Visų Šventųjų parapijos klebonui, Luokės sporto klubui, verslininkams, politikams ir visuomenininkams, be kurių paramos, savo idėjų ir moksleivių pagerbimo ceremonijos nebūtume galėję įgyvendinti.

Istorijos mokytoja Dalia Grubliauskienė

Nuotraukos >>>1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Atnaujinta (Antradienis, 22 Kovas 2016 07:54)