Get Adobe Flash player
Mes turime 1 svečią online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166440
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Popietė „Valanda su knyga“

Popietė „Valanda su knyga“

Praėjusią savaitę Luokės gimnazijos bibliotekoje vyko knygų skaitymo akcija „Valanda su knyga“. Mūsų gimnazijos bibliotekininkių Reginos Skridailienės ir Danutės Ubartienės iniciatyva vyko pamoka, skirta pokalbiui apie knygas, jų skaitymą. Pamokoje dalyvavo 6 ir IG klasių mokiniai, lietuvių k. mokytojos, direktorė R. Buivydienė.

Pamokos pradžioje R. Skridailienė papasakojo, ką mėgsta skaityti mūsų gimnazijos mokiniai ir ar daug jie skaito. Kalbėta, kokios knygos yra populiariausios. Perskaitytos knygos pristatymą parengė 5 klasės mokinė Gabija Kondrataitė. IG klasės mokinė Eglė Gečaitė pristatė pranešimą „Kodėl verta skaityti knygas?“. Mokiniams R. Skridailienė pasiūlė garsiai paskaityti knygą. O skaitė, žinoma, tik drąsiausieji. Direktorė mokinių paklausė, kokias knygas jie dabar skaito, taip prasidėjo diskusija apie skaitymą, knygų reikšmę.

Atsisveikindamos bibliotekininkės palinkėjo mokiniams kuo dažniau užsukti į biblioteką ir per vasarą knygų nepamiršti.

Penktadienį lietuvių kalbos mokytoja Danutė Baguškienė dalyvavo knygų skaitymo akcijoje Telšių miesto amfiteatre. Mokytoja skaitė ištrauką iš V. Daujotės knygos „Gīvenu vīna“.

 

Lietuvių k. mokytoja D. Ivanovienė

Atnaujinta (Trečiadienis, 04 Gegužė 2016 08:00)