Get Adobe Flash player
Pagrindinis Ugdymas Ikimokyklinis ugdymas Norėdami daugiau sužinoti apie ugniagesių darbą,

Norėdami daugiau sužinoti apie ugniagesių darbą, gaisrų pavojų, lankėmės Telšių priešgaisrinėje tarnyboje. Mus pasitiko inspektorius  V. Končius pakvietė į salę žiūrėti filmuką „ Kaip elgtis gaisro metu“. Vėliau paklausė vaikų, ar jie įsiminė, kaip elgtis kilus gaisrui, kokiu numeriu kviesti pagalbą.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė gaisrininkų technika -  galingos mašinos, įspūdinga įranga. Vaikai džiaugėsi galį pasimatuoti gaisrininko šalmą ir diržą. Įsitikinome, kad ugniagesiai turi būti fiziškai stiprūs, nes jų apranga labai sunki.

Smagiai praleidę laiką, grįžome į gimnaziją.

gaisrų pavojų, lankėmės Telšių priešgaisrinėje tarnyboje. Mus pasitiko inspektorius V. Končius pakvietė į salę žiūrėti filmuką „ Kaip elgtis gaisro metu“. Vėliau paklausė vaikų, ar jie įsiminė, kaip elgtis kilus gaisrui, kokiu numeriu kviesti pagalbą.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė gaisrininkų technika - galingos mašinos, įspūdinga įranga. Vaikai džiaugėsi galį pasimatuoti gaisrininko šalmą ir diržą. Įsitikinome, kad ugniagesiai turi būti fiziškai stiprūs, nes jų apranga labai sunki.

Smagiai praleidę laiką, grįžome į gimnaziją.