Get Adobe Flash player
Pagrindinis Ugdymas Priešmokyklinis ugdymas Tū tū tū tū - traukinukas vis tolyn ir tolyn

Tū tū tū tū - traukinukas vis tolyn ir tolyn

Ugdymas

„Tū tū tū tū – nuo kalniuko vis greityn, greityn“... Linksmai skambėjo  į susitikimą su KALĖDŲ SENELIU skubančio traukinuko dainelė. Šį kartą jis vežė tikrai nemažą būrį kiškiais, lapėmis, meškomis, ežiais ir besmegeniais virtusių Luokės darželio auklėtinių ir jų mamyčių bei tėvelių. Šiemet Kalėdas sutarta pasitikti kitaip – karnavalinėmis kaukėmis turėjo pasipuošti ne tik vaikučiai, bet ir visi dalyvaujantys suaugusieji! Tikras iššūkis!!! Su kuriuo mamytės ir tėveliai susidorojo kuo puikiausiai.

Po mažųjų pietų miegelio prasidėjo linksmybės. Traukinukas riedėjo mišku, mažose stotelėse sutikdamas ir paimdamas po būrelį žvėrelių. O šie už kelionę turėjo atsidėkoti eilėraštukais, dainelėmis ir šokiais. Striksėjo ne tik vaikučiai – zuikučiai, bet ir vikrios jų mamytės, šmirinėjo ne tik lapiukai, bet ir smailianosės laputaitės – mamos. O meškiukų ratelyje sukosi net visa meškų šeimyna – čia atlingavo ir tėtė lokys. Atpuškėjo ir gražuolis ežiukas, kuriam eilėraštuką deklamuoti padėjo mama ežienė. Na, o šaunių senių besmegenių vaikučių ir jų mamyčių būrys buvo pats gausiausias.

Po visų linksmybių pasirodė Kalėdų senelis, vaikai jį apsupo glaudžiu rateliu ir nepaleido, kol šio dovanų maišas nebuvo ištuštintas.

Buvo tikrai smagu ir netradiciška švęsti visiems kartu. Dėkojame mamytėms ir tėveliams už tikrai gražią šventę mūsų vaikučiams, o kartu, ko gero, ir sau. Juk tikriausiai kiekvienam smagu prisiminti vaikystės Kalėdas.

„Tū tū tū, tū tū tū – nesustoki, traukinuk...“ Iki kitų Kalėdų.

 

Auklėtoja Loreta