Get Adobe Flash player
Mes turime 5 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166058
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Valstybės atkūrimo dienos renginiai Luokės Vytauto Kleivos gimnazijoje

Valstybės atkūrimo dienos renginiai Luokės Vytauto Kleivos gimnazijoje

Vasario 16-oji – brangi kiekvienam savo tėvynę mylinčiam ir gerbiančiam piliečiui. Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė 99-ąsias Valstybės atkūrimo metines gyventojus pakvietė minėti linksmai ir išradingai.

Gimnazijos bendruomenė aktyviai dalyvavo šventiniuose renginiuose ir akcijose.  IG ir IIG klasių mokiniai bei mokytoja D. Grubliauskienė papuošė mokyklos pirmo aukšto koridorių trijų spalvų saulutėmis tema „Geltona. Žalia. Raudona“.  Visų klasių mokiniai įsijungė į Telšių r. savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus organizuotą akciją – skirtukų dekoravimą. Mokykla į Telšius nuvežė 220 dekoruotų skirtukų, kurie bus padovanoti į miestą atvykstantiems svečiams. Mokyklos fojė dailės mokytoja S. Tekorienė su mokiniais paruošė karpinių parodėlę, skirtą Vasario 16-ajai paminėti.

Vasario 15 d. mokytojos D. Mikulėnienė ir D. Grubliauskienė vyresniųjų klasių mokiniams organizavo istorijos „pusryčius“. 5-12 klasių moksleiviai parodė savo gebėjimus bei pagilino žinias iš Lietuvos istorijos, geografijos bei turiningai praleido laiką. Geriausiai konkurse pasirodė IIIG, IVG ir IIG klasių komandos. Po konkurso visa mokyklos bendruomenė rikiavosi iškilmingai eisenai per Luokę ir žygiavo prie Nepriklausomybės paminklo. Čia kartu su miestelio gyventojais, įstaigų darbuotojais, etnografiniu ansambliu „Šatrija“ sugiedojome  žemaitišką Luokės himną ir  žodžiais „Louki! Laisvi! Lietuva!“  pagerbėme savo šalį.

Mokytoja D. Grubliauskienė