Get Adobe Flash player
Mes turime 3 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166062
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News Šimtadienio šventė Luokės V. Kleivos gimnazijoje

Šimtadienio šventė Luokės V. Kleivos gimnazijoje

IVG klasės gimnazistai, penkiolika LXIII laidos mokinių, priartėjo prie finišo tiesiosios. Nuo vasario 14-os dienos jie pradeda skaičiuoti likusias 100 dienų iki tol, kai mokyklos varpelis šios laidos mokiniams nuskambės paskutinį kartą.

Ta proga vasario 9-ą dieną IVG mokiniai ir mokytojai buvo pakviesti į IIIG organizuotą pramoginę pokalbių laidą „GERO VAKARO ŠOU“  pasirinkta tema „Pokalbiai su žvaigždėmis“.

IIIG labai atsakingai pasiruošė renginiui: pagamino puikias dekoracijas, pasirūpino įgarsinimu, apšvietimu, paruošė videoreportažus, padengė vaišėmis staliukus.

Vedėjai Justinas Vilavičius ir Vilius Litvinas dėjo visas pastangas, kad šventėje nebūtųnuobodžiaujančių. Ir jiems tai pavyko.

Raudonu kilimu į sceną palipę dvyliktokai-„žvaigždės“ dalinosi prisiminimais apie nutikimus žemesnėse klasėse, ateities planais, patarimais jaunesniems mokiniams. Be to, kiekvienas turėjo atlikti tam tikrą užduotį, . Šimtadienio proga kiekvienam dvyliktokui buvo įteiktas „ŽVAIGŽDĖS PAŽYMĖJIMAS“, kurio gavimą teko patvirtinti savo delno įspaudu molio plokštelėje. Užduočių buvo paruošta ir mokytojams. Vyravo puiki visų „GERO VAKARO ŠOU“ dalyvių nuotaika.

Šventę vainikavo dvyliktokams įteikti didžiulis šimtadienio tortas, netradicinis kalendorius- „Pinigų medis“ ir auksinė frazė: „Kiekvienas dvyliktokas buvo pirmokas, bet ne kiekvienas pirmokas taps dvyliktoku!”

 

Atnaujinta (Pirmadienis, 26 Vasaris 2018 07:56)