Get Adobe Flash player
Mes turime 2 svečius online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166139
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News

The News

2016 m. liepos 3 d.

Luokėje vyko iš Luokės ir aplinkinių vietovių kilusiųjų bei šiose vietovėse dirbusiųjų susitikimas. Atvykusiųjų buvo laukiama Luokės gimnazijoje, Luokės muzikos ir dailės mokykloje, Luokės bažnyčioje, bendruomenės Amatų kiemelyje, miestelio skverelyje. Nuoširdžiai ir maloniai bendravo  Luokės gimnazijoje (anksčiau Luokės vidurinėje) dirbę mokytojai ir šią mokyklą baigę mokiniai. Šventinę nuotaiką sukūrė vietos saviveiklininkai ir profesionalūs atlikėjai. Bažnyčioje veikė paroda, kuri atskleidė Luokės miestelio ir bažnyčios istorijos fragmentus.

Atnaujinta (Penktadienis, 26 Rugpjūtis 2016 07:32)

 

Rugsejo 1

Atnaujinta (Penktadienis, 26 Rugpjūtis 2016 07:20)

 

ŠEIMOS ŠVENTĖ

Šeima... Toks mielas ir šiltas žodis. Į jį telpa tiek daug:  mamos lopšinė, meilė jos akyse, pirmasis pabarimas, tėčio ramus žvilgsnis, jo rūpestingų rankų tvirtumas, močiutės kepti blynai, drauge su seneliu sumeškeriota pirmoji žuvis...

Gegužės 26 d. ikimokyklinio ugdymo grupėje vyko jau tradicine tapusi „Šeimos šventė“. Vaikučiai susirinkusius sveikino eilėraščiais, dainomis, šokiais, kartu su savo artimaisiais sekė pasaką, kvietė pasidžiaugti piešinukų, kuriuose su meile įamžino savo šeimą, parodėle.

Darželio šeimą paliekantys šešiamečiai tarė atsisveikinimo žodį. Mažiesiems draugams jie padovanojo smagią pramogą – kieme laukė šoklumo išbandymas ant didžiulio batuto bei visų vaikučių mamyčių suruoštos vaišės.

 

Auklėtoja  Loreta

Atnaujinta (Antradienis, 14 Birželis 2016 11:02)

 

***Tėvelių dėmesiui***

Luokės gimnazijoje registruojami būsimi priešmokyklinės grupės vaikai ( gim. 2010 m., kurie nelankė darželio ) ir pirmokai ( gim. 2009 m., kurie nelankė mokykloje priešmokyklinės grupės ).

Primename, kad priešmokyklinis ugdymas nuo 2016 – 09 – 01 yra privalomas.

Dokumentai priimami darbo dienomis nuo 8 val. iki 16 val.


Būtini dokumentai:

1.  Vaiko gimimo liudijimo kopija

2.  Prašymas ( pildomas mokykloje )


Kreiptis į mokyklos administraciją

Atnaujinta (Penktadienis, 20 Gegužė 2016 06:52)

 

Popietė „Valanda su knyga“

Praėjusią savaitę Luokės gimnazijos bibliotekoje vyko knygų skaitymo akcija „Valanda su knyga“. Mūsų gimnazijos bibliotekininkių Reginos Skridailienės ir Danutės Ubartienės iniciatyva vyko pamoka, skirta pokalbiui apie knygas, jų skaitymą. Pamokoje dalyvavo 6 ir IG klasių mokiniai, lietuvių k. mokytojos, direktorė R. Buivydienė.

Pamokos pradžioje R. Skridailienė papasakojo, ką mėgsta skaityti mūsų gimnazijos mokiniai ir ar daug jie skaito. Kalbėta, kokios knygos yra populiariausios. Perskaitytos knygos pristatymą parengė 5 klasės mokinė Gabija Kondrataitė. IG klasės mokinė Eglė Gečaitė pristatė pranešimą „Kodėl verta skaityti knygas?“. Mokiniams R. Skridailienė pasiūlė garsiai paskaityti knygą. O skaitė, žinoma, tik drąsiausieji. Direktorė mokinių paklausė, kokias knygas jie dabar skaito, taip prasidėjo diskusija apie skaitymą, knygų reikšmę.

Atsisveikindamos bibliotekininkės palinkėjo mokiniams kuo dažniau užsukti į biblioteką ir per vasarą knygų nepamiršti.

Penktadienį lietuvių kalbos mokytoja Danutė Baguškienė dalyvavo knygų skaitymo akcijoje Telšių miesto amfiteatre. Mokytoja skaitė ištrauką iš V. Daujotės knygos „Gīvenu vīna“.

 

Lietuvių k. mokytoja D. Ivanovienė

Atnaujinta (Trečiadienis, 04 Gegužė 2016 08:00)

 
More Articles...