Get Adobe Flash player
Mes turime 1 svečią online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166138
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News

The News

Rašau Lietuvos vardą

Minėdami Lietuvos Nepriklausomybės paskelbimo (Vasario 16 d.)  ir Nepriklausomybės atkūrimo (Kovo 11 d.) šventes bei pirmąjį Lietuvos vardo paminėjimą rašytiniuose dokumentuose, kuris įvyko 1009 m. kovo 9 d., Luokės gimnazijos mokiniai rašė LIETUVOS vardą.

Istorijos mokytoja Dalia Grubliauskienė

 

Meninio skaitymo konkursas ,,Mano tėviškėlė“

Jau  antri metai, kai pradinukai suburiami į meninio skaitymo konkursą. Kovo 10 d. gimnazijoje skambėjo nuoširdūs žodžiai Lietuvai, savo brangiai tėviškei. Dalyvavo po du skaitovus iš kiekvienos klasės. Komisijai buvo nelengva iš jų  išrinkti pačius talentingiausius. Pirmoji vieta atiteko     4 klasės mokinei Saidai Škultinaitei. Antroji vieta - antrokei Ievai Grigaitei ir ketvirtokui Pijui Jotkai.Trečioji vieta paskirta antrokui Jokūbui Soltanui.

Ačiū visiems dalyvavusiems skaitovams ir juos ruošusioms mokytojoms.

1 klasės mokytoja V.Šiaulienė

 

Kovo 11-oji darželyje

Mažieji  nepamiršo paminėti ir Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos. Tą dieną vaikai gamino vėliavėles, puošė pyragėlius trispalvės spalvomis. Pyragaičius grupės vaikams iškepė Ugnytės mama. Smagu, kad tėveliai prisideda prie mūsų idėjų.

Atnaujinta (Penktadienis, 18 Kovas 2016 07:56)

 

KAZIUKO MUGĖ

Š.m.kovo 4 dieną ikimokyklinę ugdymo grupę su pirmaisiais vieversiais atskubėjo pavasario šventė ,,Kaziuko mugė''. Vaikai domėjosi meistrystės būdais ir gamino įvairiausius darbelius, panaudodami skirtingas technikas.Visi buvo nusiteikę pagaminti kuo daugiau darbelių. Ugdytiniai darbelius išdėliojo ant stalo, kabino ant stendo, stengėsi, kad kiekvienas darbelis būtų matomas. Į Kaziuko mugę kvietėme tėvelius, įsigyti vaikų pagamintų darbelių.Pirkėjų netrūko. Džiaugiamės tėveliais, kurie įvertino vaikų darbus. Visi su džiaugsmu skaičiavome pelną.

Atnaujinta (Penktadienis, 18 Kovas 2016 07:51)

 

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjime Telšiuose

 

Kovo 11 d. 8 ir IVG klasių atstovai bei mokytojai D. Kasparavičienė ir S. Baliutavičius dalyvavo Telšiuose vykusioje bėgimo akcijoje „Bėgame už laisvę“. Akcijoje dalyvavo per 300 žmonių. Smagu, kad mūsų mokyklos atstovams pavyko įveikti visą trasą. Pilietiškumo akcijos išlieka ilgam atmintyje, o fotografijoje įsiamžinti esame „gyvojoje“ širdyje.

Geografijos – pilietiškumo mokytojas Simonas Baliutavičius

 
More Articles...