Get Adobe Flash player
Mes turime 1 svečią online
Puslapio statistika
Nariai : 3
Turinys : 225
Nuorodos : 7
Turinio peržiūrėjimai : 166138
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Pagrindinis The News

The News

Visuotinis tėvų susirinkimas

Gerbiami tėveliai, informuojame, kad 2016 m. vasario 3 d., trečiadienį, 12 val. vyks Gimnazijos visuotinis tėvų susirinkimas. Tėveliams paskaitą skaitys psichologė A. Beržanskienė, rinksime tėvų atstovus į Gimnazijos tarybą, savo veiklą pristatys mokykla, bus aptariami kiti aktualūs klausimai. Maloniai kviečiame dalyvauti.

 

Laisvės gynėjų dienos 25-ųjų metinių minėjimas

Sausio 13-osios renginiai prasidėjo akcija „Atmintis gyva, nes liudija“ ir mūsų mokyklos languose  suspindo žvakių šviesa. Visi prisiminėme 1991 m. sausio 13-osios įvykius. Patys mažiausi mokinukai kūrė piešinius laisvės tema. Po akcijos ir Laisvės pamokos dalyvavome Šv. Mišiose. Po Šv. Mišių Luokės gimnazijos mokiniai gražiausius žodžius ir dainas skyrė Laisvės gynėjams atminti. Laisvės gynėjų dienos minėjimas buvo tęsiamas Luokės miestelio centre prie Nepriklausomybės paminklo. Čia giedojome Lietuvos himną, savo prisiminimais dalijosi luokiškiai, 1991 m. sausio įvykių liudininkai ir dalyviai, kuriems moksleiviai kaip pagarbos ir padėkos simbolį įsegė po neužmirštuolės žiedą. 1991 m. Lietuvos žmones jungė bendras tikslas – laisvės troškimas. Siekiant atkurti tą bendrą visiems jausmą, padedant etnografiniam ansambliui „Šatrija“, dainavome patriotines dainas, vaišinomės arbata, šildėmės prie Atminimo laužo.

Renginio iniciatorės ir organizatorės buvo II G klasės mokinės Severina ir Deimantė, mokytoja Dalia Grubliauskienė, visas idėjas padėjo įgyvendinti  kultūrinio darbo organizatorė Marytė Beleckienė, mokytojos Asta Lukošienė ir Audronė Šežikienė, ansamblis „Šatrija“ (vad. Vilija Benešienė), Luokės klebonas Virginijus Palionis.

Ačiū visai Luokės gimnazijos ir miestelio bendruomenei aktyviai dalyvavusiai Sausio 13 d. minėjime.

II G klasės  mokinės Severina Šežikaitė, Deimantė Mickutė, mokytoja Dalia Grubliauskienė

Atnaujinta (Trečiadienis, 27 Sausis 2016 08:00)

 

Kalėdinė išvyka Lietuva – Latvija – Estija

Gruodžio 18-19 dienomis 4-12 klasių moksleiviai, jų tėveliai vyko į pažintinę-edukacinę išvyką.  Pirmieji aplankyti objektai: Gaujos nacionalinis parkas, šalia įsikūręs Siguldos miestelis, vėliau vykome į Turaidos viduramžių pilį, o iš jos į Gutmanio olas. Stebėjome  bobslėjaus trasoje, kaip vyksta pasiruošimas sportinėms varžyboms. Apsilankėme Duntės dvare – Miunhauzeno muziejuje, o po jo išvykome į Taliną. Vakare atvykę apžiūrėjome naktinį Taliną, pasigrožėjome architektūra bei kalėdinėmis mugėmis. Po ilgos ir turiningos dienos apsigyvenome viešbutyje.

Pailsėję ir papusryčiavę tęsėme kelionę: lankėmės Hidrolėktuvų muziejuje, kur galėjome viską patys apžiūrėti ir apčiupinėti, iš jo pajudėjome link Tartu, kur aplankėme mokslo centrą Ahhaa.

 

Geografijos mokytojas Simonas Baliutavičius

Atnaujinta (Pirmadienis, 11 Sausis 2016 06:40)

 

Mes augame, bet tradicijos išlieka

Jau 7 metai, kai prieš šv. Kalėdas gaminame rankų darbo atvirukus ir juos išdaliname žmonėms. Šie metai buvo kitokie: pirmąjį atviruką padovanojome akcijos globėjai Seimo narei, Sveikatos apsaugos ministrei Rimantei Šalaševičiūtei, gruodžio 15 d. atvirutes dalinome Luokės bendruomenės žmonėms kalėdinių eglučių  įžiebimo vakarą, o gruodžio 23 d. su atvirukais važiavome į Telšių senelių globos namus bei Gedrimų savarankiško gyvenimo namus. Kiekvienais metais tikimės, kad šiuo poelgiu ir dėmesiu sušildysime žmonių širdis.

 

IVG klasės vadovas Simonas Baliutavičius

 

Išvyka į Lietuvos Respublikos Seimą

IVG klasės mokiniai gruodžio 8 d. vyko į Vilnių. Buvome Lietuvos Respublikos Seime, kurį aprodė gidė, susipažinome su jo funkcijomis, stebėjome Seimo posėdį, o po jo susitikome su Seimo nare, Sveikatos apsaugos ministre Rimante Šalaševičiūte, kuri pristatė savo veiklą, planus, galėjome užduoti mums rūpimus klausimus.

IVG klasės vadovas Simonas Baliutavičius

 
More Articles...