Get Adobe Flash player
Pagrindinis Ugdymas Ikimokyklinis ugdymas

Kaip ir kiekvieną pavasarį, taip ir šių metų paskutinę gegužės savaitę nedidelė darželio bendruomenė susirinko švęsti darželį paliekančių vaikų išleistuvių ir paminėti šeimos dieną. Po trumpos programėlės, kurios metu šoko ne tik vaikai, bet ir jų mamytės, prasidėjo balionų ir milžiniškų muilo burbulų pūtimo fiesta, kurią surengė Viltės, Mato ir Dorotėjos mamytės. Kaip linksma ir smagu visiems pabūti kartu.

Auklėtojos Lina ir Loreta

 

Norėdami daugiau sužinoti apie ugniagesių darbą, gaisrų pavojų, lankėmės Telšių priešgaisrinėje tarnyboje. Mus pasitiko inspektorius  V. Končius pakvietė į salę žiūrėti filmuką „ Kaip elgtis gaisro metu“. Vėliau paklausė vaikų, ar jie įsiminė, kaip elgtis kilus gaisrui, kokiu numeriu kviesti pagalbą.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė gaisrininkų technika -  galingos mašinos, įspūdinga įranga. Vaikai džiaugėsi galį pasimatuoti gaisrininko šalmą ir diržą. Įsitikinome, kad ugniagesiai turi būti fiziškai stiprūs, nes jų apranga labai sunki.

Smagiai praleidę laiką, grįžome į gimnaziją.

gaisrų pavojų, lankėmės Telšių priešgaisrinėje tarnyboje. Mus pasitiko inspektorius V. Končius pakvietė į salę žiūrėti filmuką „ Kaip elgtis gaisro metu“. Vėliau paklausė vaikų, ar jie įsiminė, kaip elgtis kilus gaisrui, kokiu numeriu kviesti pagalbą.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė gaisrininkų technika - galingos mašinos, įspūdinga įranga. Vaikai džiaugėsi galį pasimatuoti gaisrininko šalmą ir diržą. Įsitikinome, kad ugniagesiai turi būti fiziškai stiprūs, nes jų apranga labai sunki.

Smagiai praleidę laiką, grįžome į gimnaziją.

 

Rugsėjo 20 d.   priešmokyklinukai ir pirmos  klasės  mokiniai  su mokytojomis važiavo į Telšių „ Alkos“ muziejų, kuriame vyko edukacinis  užsiėmimas „ Nuo tradicinio sūrio  iki sūrio „Džiugas“. Vaikai sužinojo, kaip senovėje močiutės spausdavo sūrį ir ,kaip gaminamas dabartinis sūris „ Džiugas“. Visi susipažinome su sūrio „Džiugas“ atsiradimo istorija, jo gaminimo ypatybėmis.